đề thi tiếng anh lớp 6 học kì 2

Với Đề thi đua Tiếng Anh lớp 6 Học kì 2 Global Success sở hữu đáp án cụ thể sẽ gom Giáo viên được thêm tư liệu Đánh Giá học viên kể từ cơ gom những em ôn luyện nhằm học tập chất lượng Tiếng Anh 6.

Đề thi đua Tiếng Anh lớp 6 Học kì 2 Global Success năm 2023

Xem thử

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 6 học kì 2

Chỉ kể từ 150k mua sắm hoàn toàn cỗ Đề thi đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 6 Global Success bạn dạng word sở hữu tiếng giải chi tiết:

  • B1: gửi phí vô tk: 0711000255837 - NGUYEN THANH TUYEN - Ngân mặt hàng Vietcombank (QR)
  • B2: Nhắn tin yêu cho tới Zalo VietJack Official - nhấn vô đây nhằm thông tin và nhận đề thi

Quảng cáo

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua học tập kì 2 Tiếng Anh lớp 6

Năm học tập 2022 - 2023

Thời gian ngoan thực hiện bài: 45 phút

(Đề số 1)

I. Circle the word that has the underlined part pronounced differently. 

1.

A. rulers

B. pencils

C. books

D. bags

2.

A. thank

B. that

C. this

D. those

3.

A. above

B. glove

C. love

D. move

4.

A. has

B. name

C. family

D. lamp

5.

A. use

B. pupil

C. number

D. music

6.

A. city

B. fine

C. kind

D. like

7.

A. bottle

B. job

C. movie

D. chocolate

8.

A. climb

B. bed

C. club

D. bench

9.

A. read

B. teacher

C. eat

D. ahead

10.

A. question

B. nation

C. station

D. information

II. Choose the best answer.

1.   She is the ...................... of all the girls in my class.

      A. pretty                      B. prettiest                  C. prettier                    D. more prettier

2.   My daughter ...................... English on Wednesday and Friday.

      A. not have                  B. isn’t have                C. don’t have              D. doesn’t have

3.   Do you want ...................... photos for you ?

      A. I take                      B. bủ take                   C. bủ taking                D. bủ lớn take

4.   My brother and I often go fishing in ...................... không lấy phí time.

      A. your                        B. my                          C. our                          D. their

5.   I’m going lớn the ...................... now. I want lớn buy some bread.

      A. post office              B. drugstore                C. bakery                     D. toystore

6.   Is this her ......................?

      A. erasers                    B. books                      C. an eraser                 D. eraser

7.   The opposite of “weak” is  ...................... .

      A. thin                         B. small                       C. strong                     D. heavy

8.   She doesn’t have ...................... friends at school

      A. a                             B. some                       C. many                       D. much

9.   Hoa and I ...................... funny stories.

      A. reading                   B. am reading              C. is reading                D. are reading

10. What does Lien tự when ...................... warm?

      A. it                             B. it’s                          C. its                            D. they’re

11. Don’t be late ...................... your school.

      A. on                           B. at                            C. to                            D. for

12. ...................... tự you get there? - We walk, of course.

      A. Why                       B. What                       C. How by                   D. How

13. What about ...................... lớn Hue on Sunday.

      A. lớn go                       B. go                           C. going                      D. goes

14. Mr & Mrs Brown & their father have ...................... legs.

      A. four                        B. six                           C. eight                       D. ten

15. These are my clothes, and those are ...................... .                    

      A. you                         B. your                        C. yours                       D. your’s

16. There are ...................... fingers in one hand.

      A. two                         B. five                         C. ten                          D. one

17. It is twelve o’clock, Mai Anh. Let’s ...................... lunch.

      A. lớn have                    B. lớn having                 C. has                          D. have

18. His mother is a doctor. She works in a ...................... .    

      A. hospital                   B. post office              C. restaurant                D. cinema

19. How ...................... kilos of rice tự you want?    

      A. many                      B. much                       C. often                       D. about

20. It is twenty-five past ...................... .        

      A. fifty                        B. a quarter                 C. four o’clock            D. eleven

III. Find and correct the mistakes.

      Ex:       0. He don’t lượt thích apples. → Correct don’t → doesn’t

1.   I’m twenty-one year old and I’m a worker.

2.   She and he goes lớn work on foot.

3.   That’s my sister over there. She stands next lớn the window.

4.   Let’s going shopping!

5.   My friends doesn’t lượt thích watch TV after school.

6.   He is the tallest of the two boys.

7.   There is an big eraser on the desk.

8.   We aren’t understand what you are saying.

9.   How many mans are there in the room?

10. We can’t go out because it rains.

IV. Give the correct size of the verbs.

1.   She (have) ............................ a buổi tiệc nhỏ tonight.

2.   They ............................ (not watch) television at the moment.

3.   Let’s ............................ (help) your friend, Nam. She ............................ (do) her homework.

4.   What you ............................ (do) this summer vacation?

      - I ............................ (visit) Ha Long Bay.

5.   She can ............................ (speak) English very well.

6.   It often ............................ (rain) in summer.

V. Give the correct size of the words.

1. We must be...................... when we cross the road.

CARE

2. There are lot of............................ mountains in Viet Nam.

BEAUTY

3. I’m Vietnamese. What’s your............................?

NATION

4. This is the............................ building in our town.

TALL

5. This tree has a lot of green ............................ .

LEAF

6. I don’t lượt thích............................ weather

SUN

7. Mai’s sister is a ............................ .

SING

8. His............................ are small and white.

TOOTH

9. Lee is from Đài Loan Trung Quốc. She is............................ .

CHINA

10. It’s very............................ in the đô thị.

NOISE

VI. Rewrite each of the following sentences, beginning with the given words.

1.   There / be / small / pond / front / Lam / house.

      ..................................................................................................................................................... 

2.   You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening.

      ..................................................................................................................................................... 

3.   Lan / walk / ride / xe đạp / school?

      ..................................................................................................................................................... 

4.   When / it / hot / we / often / go / swim.

      ..................................................................................................................................................... 

5.   What / there / front / your house?

      ..................................................................................................................................................... 

6.   Where / your father / sit / now?

      ..................................................................................................................................................... 

7.   My class / start / seven / morning.

      ..................................................................................................................................................... 

8.   I / not often / swimming / friends.

      ..................................................................................................................................................... 

VII. Rewrite each of the following sentences, beginning with the given words.

      Ex:      It took her 3 hours lớn get lớn the đô thị centre.

                   She spent 3 hours getting lớn the đô thị centre.

1.   Does your class have thirty students?

      - Are there.................................................................................................................................  ?

2.   How much does a bowl of noodles cost?

      - How much is .........................................................................................................................  ?

3.   He often walks lớn school.

      - He often goes ......................................................................................................................... 

4.   Mr. Brown has a daughter, Hoa.

      - Mr. Brown is ......................................................................................................................... 

5.   What is the length of this river?

      - How .......................................................................................................................................  ?

6.   What is the price of this hat?

      - How .......................................................................................................................................  ?

7.   What is the price of a cake and an orange?

      - How .......................................................................................................................................  ?

8.   That book belongs lớn Nam.

      - That is .................................................................................................................................... 

VIII. Read the passage below and write T (for TRUE) and F (for FALSE)

      It’s six o’clock in the evening. Many people are at home page. They are having dinner. They are watching TV. They are listening lớn music. But Mrs. Bich is going lớn work. She’s a doctor and she works at night in the hospital. Today she’s late. The hospital is not in her neighborhood so sánh she usually goes by siêu xe. Mrs. Bich is in her siêu xe now. She’s driving fast. She should slow down but she must be at work by six thirty. A policeman stops her. “You are driving too fast!” he says. You are going lớn have an accident. It’s six thirty. Mrs. Bich is not at the hospital. She’s at the police station. Her siêu xe must stay there for fourteen days.

________

1. Many people are not working.

________

2. Mrs. Bich comes home page every evening at six.

________

3. Mrs. Bich is a night doctor.

________

4. The hospital is near her house.

________

5. She goes lớn work by motorbike.

________

6. She is late for work.

________

7. She is a dangerous driver.

________

8. A policeman doesn’t keep her siêu xe.

________

9. She arrives at the hospital at 6.30.

________

10. She isn’t going lớn drive her siêu xe for two weeks.

ĐÁP ÁN

I.

1. C

2. A

3. D

4. B

5. C

6. A

7. C

8. A

9. D

10. A

II.

1. B

2. D

3. D

4. C

5. C

6. D

7. C

8. C

9. D

10. B

11. D

12. D

13. C

14. B

15. C

16. B

17. D

18. A

19. A

20. D

III.

1. year → years

2. goes → go

3. stands → is standing

4. going → go

5. doesn’t → don’t

6. tallest → taller

7. an → a

8. aren’t → don’t

9. mans → men

10. rains → raining

IV.

1. is going lớn have

2. aren’t watching

3. help, is doing

4. will you tự, will visit

5. speak

6. Rains

V.

1. careful

2. beautiful 

3. nationality

4. tallest

5. leaves

6. sunny

7. singer

8. teeth

9. Chinese

10. Noisy

VI.

      1. There are some small ponds in front of Lam’s house.

      2. You can play games in the afternoon but you must tự your homework in the evening.

      3. Does Lan walk or ride her xe đạp lớn school?

      4. When it is hot, we often go swimming.

      5. What is there in front of your house?

      6. Where is your father sitting now?

      7. My class starts at seven in the morning.

      8. I don’t often go swimming with friends.

VII.

      1. Are there thirty students in your class?

      2. How much is a bowl of noodles?

      3. He often goes lớn school on foot.

      4. Mr. Brown is Hoa’s father.

      5. How long is this river?

      6. How much does this hat cost?

      7. How much are a cake and an orange?

      8. That is Nam’s book.

VIII.

1. T

2. F

3. T

4. F

5. F

6. T

7. T

8. F

9. F

10. T

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua học tập kì 2 Tiếng Anh lớp 6

Năm học tập 2022 - 2023

Thời gian ngoan thực hiện bài: 45 phút

(Đề số 2)

I. Find the word which has a different sound in the underlined part. 

1.

A. card

B. hand

C. band

D. stand

2.

A. thank

B. think

C. through

D. then

3.

A. town

B. own

C. cow

D. town

4.

A. loud

B. should

C. sound

D. mountain

5.

A. yard

B. bad

C. cat

D. hat

II. Choose the correct answers.                                                             

6.  If people can                                                          wastes, they will save a lot of money.                                                                                                  

     A. reuse       B. reduce                           C. rebuild                          D. use

7.      new technology, we now have super smart TVs, smart phones. 

     A. Because  B. Because of                    C. Thanks                          D. Thanks to

8.  Robots will tự most of the housework,                        we will have more time for our family. 

     A. so            B. but                                C. although                       D. if

9.  We should have recycling bins in each classroom for               things.

     A. use          B. reuse                             C. reused                           D. reusable

10.  If we plant more trees, the                  will be greener.

     A. neighbour                 B. soil                                C. air         D. neighbourhood

11. All of the machines will have a special thẻ               .

     A. start         B. lớn start                          C. starting                         D. lớn starting

12.  If we                all the trees, there will be no more oxygen for us lớn breathe.

     A. cuts         B. cut off                           C. cutting                          D. cut down

13.  We should open all the windows, so sánh we don't                        use air-conditioners.

     A. have        B. have to                          C. needn't                         D. need

14.  Plant more trees in the schoolyard because they will provide shade and        the atmosphere fresher.

     A. do           B. make                             C. have                              D. use

15.  Our dream house will use only solar energy so sánh that we can make the                       clean and green.

     A. nature      B. environment                 C. kitchen                         D. home

16.  Many products are now helping you              your energy bills. 

     A. reduce     B. reuse                             C. recycle                          D. cut down

17.  It takes a lot of energy lớn keep food cool, so sánh don't                 the fridge door open or putting hot things inside.

     A. make       B. have                              C. leave                             D. stop

18.  Future houses will have hi-tech                      rooms for all of the family members.

     A. read         B. lớn read                          C. reading                         D. lớn reading

19.  Our houses will use the sun or the wind                     electricity.

     A. lớn have    B. lớn do                             C. lớn make                         D. lớn give

20.  In the future, cars might use energy from                   .

     A. gas          B. water                            C. oil                                 D. power

21.  Our dream house will be located                    the sea.

Xem thêm: an nam cộng sản đảng được ra đời từ tổ chức nào

     A. on            B. at                                  C. in                                  D. between

22.  Don't                old things because perhaps you will need them later.

     A. throw      B. throw away                   C. throwing                       D. throwing away

23.               causes many breathing problems.

     A. Fresh air  B. Fresher air                    C. Polluting air                  D. Polluted air

24.  We won't use CD players because we will have smart watches that              music.

     A. play         B. plays                             C. hear                              D. listen to

25. If you eat                       fast food, you will be fatter easily.

     A. very         B. very much                     C. too much                      D. most

III.  Complete the first conditional sentences. 

26.  If we stay at home page, we (miss)                           the show.

27.  We (ask)                                   about it, if you want. 

28.  If he (want)                              it, we'll buy it. 

29.  If it (not/ work)                                               , we'll take it back. 

30.  They (not/ go)                          on holiday this year, if their friends come lớn see them.

31.  You will be tired tomorrow if you (not/ go)                                        lớn bed early. 

32.  (the boys/ wear)                                               their new T-shirts tomorrow if it is sunny? 

33.  The cake (burn)                                    if he doesn't turn off the oven.

34.  We won't go lớn the beach tomorrow if it (rain)                                  

35.  Will you walk lớn school if the bus (not/ come)                                               soon? 

IV.  Fill in each blank with ONE suitable word. 

36.  Soil pollution can make                                   die.

37.  What tự these three Rs                                    for? 

38.  If we all use this kind of bag, we'll help lớn protect the                                   .

39.  We should find                                     ways lớn reuse our old items before throwing them away.

40.  If the river is not                                 , there will be more fish. 

V. Complete the conversation with will, won't or might

 A: Do you think it (41)                                rain tomorrow? 

 B:   I don't think so sánh. I think it (42)                                      be sunny. It (43)                                  be cloudy but it certainly (44)                                     be rainy.

 A:  I think I (45)                               go lớn the beach. 

 B: I (46)                               come with you or I (47)                                  stay at home page. I (48)                 help my sister make a poster. She (49)                           need a new one. 

 A: (50)                     you go lớn the library with bủ now? 

 B:  OK! 

VI.  Complete the conversation. Use the first conditional. 

A: (51)                                ?(you come lớn the concert/ I buy the tickets) 

B: Yes, I (52)                               

A: I (53. ask)                                 Jack if he (54. want)                           lớn come too. 

B: If Jack (55. come)                               , I (56)                                      certainly go! 

A: OK. If I (57. see)                                  her, I (58. ask)                                     her. 

B: If she (59. not want)                 lớn come, I (60. ask)     her out somewhere else

A: That's fine. 

VII. Read the passage, and then fill in each blank with ONE appropriate word. produce 

     I would lượt thích lớn live in one of the (61)                            modern houses in the world. It will produce all the energy it needs from the (62)                      energy, the wind energy, but not from gas, or oil. There will be modern electronic (63)        in the kitchen such as a smart refrigerator, a dishwasher, a microwave oven, and so sánh on. The house will also have a hi-tech TV that helps us lớn watch TV programmes from space. A home page robot will be able lớn tự all of (64)                         , so sánh our life will become more comfortable than thở ever (65)       

61.

A. much

B. more

C. most

D. almost

62.

A. sun

B. solar

C. sunny

D. cloudy

63.

A. appliances

B. tools

C. machines

D. equip

64.

A. housework

B. the housework

C. homework

D. the homework

65.

A. until

B. after

C. before

D. then

VIII. Read the text, and then decide whether the sentences are True or False.

As good as new

     Do you think that people can make a fun bag with old juice cartons? The colourful T-shirt was once plastic bottles. It takes five large plastic bottles lớn make one large T-shirt. Scientists can make baseball caps from plastic bottles, too. They can also make sports shoes from siêu xe tyres. 

     People use old newspapers, comics, and bus tickets lớn make beautiful bracelets. 

     Next time you are out shopping, see how many recycled items you can find. Or why not try making something new from your old garbage? You can make greeting cards from old paper and magazines. You can make book covers from old plastic bags, posters, maps or even clothes. You save wrapping paper, gift boxes, and ribbons and use them again. 

66. The shoes might be siêu xe tyres.

_________

67. It is possible for scientists lớn recycle siêu xe tyres.

_________ 

68. It takes one large bottle lớn make five large T-shirts.

_________

69. You can make book covers from clothes.

_________

70. You can reuse wrapping paper, gift boxes, and ribbons.

_________

IX.  Read the text, and then answer the questions. 

Give your garbage a new home

Recycling is a great idea, but before you throw your garbage into a recycling bin, stop and think. There are lots of other things you can tự with your garbage. 

  • How about giving your old books, toys, or clothes lớn a charity? The charity will sell your old things lớn make money. 
  • Why not take old boxes, wrapping paper, greeting cards, and ribbons lớn a local school? Teachers will use them for art classes. 
  • What about taking old boxes and newspapers lớn pet shops? They will use them lớn make beds for the animals. 
  • Why not take old magazines lớn a local doctors offices? They will put them in the waiting room for patients lớn read. 
  • Some supermarkets recycle plastic bags, so sánh you can return your bags lớn them. 

Your garbage is useful lớn other people. Find a new home page for your old things and help your town. 

71.  Where can you take your old toys? 

       .............................................................................................................................

72.  Where can you take your old boxes, wrapping paper, and greeting cards? 

       ...........................................................................................................................

73.  Where can you take your old newspapers? 

       .............................................................................................................................

74.  Where can you take your old magazines? 

       .............................................................................................................................

75.  Where can you take your plastic bags? 

       .............................................................................................................................

X. Make sentences using the words and phrases given. 

76.  When/ Nam/ ten/ he/ speak/ English/ phone. 

       .............................................................................................................................

77.  My sister/ write/ poems/ she/ eight. 

       .............................................................................................................................

78.  They/ worried/ that/ some people/ use/ robots/ bad things. 

       .............................................................................................................................

79.  If/ people/ plant/more trees/ area/ there/ be/ no floods. 

       .............................................................................................................................

80.  If/ we/ recycle/ old newspapers/ we/ save/ lot/ labour/ trees.

       .............................................................................................................................

ĐÁP ÁN

I. 

1. A                 2. D                 3. B                 4. B                 5.  A    

II. 

6. A

7. D

8. A

9. D

10. D

11. B

12. D

13. D

14. B

15. B

16. A

17. C

18. C

19. C

20. B

21. A

22. B

23. D

24. A

25. C

III.      

26. will miss

27. will ask

28. wants

29. doesn't work

30. won't go

31. don’t go

32. Will the boys wear

33. will burn

34. rains

35. doesn't come

IV. 

36. plants         37. stand         38. environment          39. out             40. Polluted

V. 

41. will

42. will

43. might

44. won’t

45. will

46. might

47. might

48. might

49. will

50. Will

VI. 

51.       Will you come lớn the concert if I buy the tickets?

52. will

53. will ask

54. wants

55. comes

56. will

57. see

58. will ask

59. doesn't want

60. will ask

VII. 

61. C               62. B               63. A               64. B               65. C   

VIII. 

66. True           67. True           68. False          69. True           70. True

IX. 

71. You can take your old toys lớn the charity.

72. You can take your old boxes, wrapping paper, and greeting cards lớn a local school.

73. You can take your old newspapers lớn pet shops.

74. You can take your old magazines lớn a local doctor’s offices.

75. You take your plastic bags lớn some supermarkets.

X. 

76. When Nam was ten, he could speak English on the phone.

77. My sister could write poems when she was eight.

78. They are worried that some people will use robots for bad things.

79. If people plant more trees in the area, there will be no floods.

80. If we recycle old newspapers, we will save a lot of labour and trees.

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua học tập kì 2 Tiếng Anh lớp 6

Năm học tập 2022 - 2023

Thời gian ngoan thực hiện bài: phút

(Đề số 3)

Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. a. fear b. near c. really d. wear

2. a. their b. hair c. series d. there

3. a. spare b. play c. game d. table

4. a. keep b. cheer c. meet d. week

5. a. sphere b. series c. here d. where

Choose the correct answer lớn complete the sentence.

1. The children _________ “thank you” lớn you when you gave them their gifts.

A. will have said B. must say C. should have said D. should say

2. If we had known your new address, we _________ lớn see you.

A. came B. would have come C. will come D. would come

3. These two boys look identical. They _________ twins.

A. must have been B. must be C. should be D. should have been

4. Laura, you and the kids just have dinner without waiting for bủ. I ___ work very hard today.

A. can B. may C. should D. would

5. I _________ be delighted lớn show you round the factory.

A. ought lớn B. would C. might D. can

6. John still hasn’t come out. He _________ everything for the trip now.

A. must have been preparing B. will be preparing

C. must be preparing D. will have prepared

7. In the future, I will live in a _________ so sánh that I can travel anywhere I want.

A. skyscraper B. palace C. motorhome D. houseboat

8. My aunt lives in a little _________ in the countryside.

A. palace B. cottage C. skyscraper D. castle

9. Young people _________ obey their parents.

A. must B. may C. will D. ought to

10. If we ________ an invitation, our friends ________ lớn our buổi tiệc nhỏ.

A. will send; will come B. send; will come C. will send; come D. send; come

Read the passage and answer the questions.

The Vietnamese students take part in different after - school activities. Some students play sports. They often play soccer, table tennis or badminton. Sometimes they go swimming in the swimming pools. Some students lượt thích music, drama and movies. They often practice playing musical instrument in the school music room. They join in the school theater group and usually rehearse plays. Some are members of the stamp collector’s club. They often get together and talk about their stamps. A few students stay at home page and play đoạn phim games or computer games. Most of them enjoy their activities after school hours.

1. Which sports tự some students often play?

_____________________________

2. How often tự they go swimming?

_____________________________

3. Where tự some students often practice playing musical instruments?

_____________________________

4. How often tự they rehearse plays?

_____________________________

5. What tự the members of the stamp collector’s club often do?

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua học tập kì 2 Tiếng Anh lớp 6

Năm học tập 2022 - 2023

Thời gian ngoan thực hiện bài: phút

(Đề số 4)

A. LISTENING:

Question 1 : Listen lớn the conversation and tick (v) T (True) or F (False). (0,8 pts)

T

F

1. Robots can't tự many things today.

2. Worker robots can build very high buildings.

3. Teacher robots can teach on the mạng internet.

4. Robots can talk lớn humans

Question 2: Listen and fill gap with ONE word / number. (1 pts)

Name

Mi

Nam

Class

(5) ..................

(7)...................

Idea 1

Put a (6) ................... bin in every classroom.

Encouraging students lớn use(8)...................

Idea 2

Having book fairs.

Organizing (9) ...................fairs

B. PHONETICS:

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.(0,3pts)

10. A. fold B. close C. cloth D. hold

11. A. tooth B. there C. bathD. both

12. A. started B. worked C. waited D. wanted

II. Find the word that has different stress pattern in each line. (0,2pts)

13. A. planet       B. machine    C. houseboat     D. solar

14. A. schedule   B. super        C. effect              D. tower

C. LANGUAGE FOCUS:

I. Choose A, B, C for each gap in the following sentence. (1,2pts)

15. ……………… the film is late, I will wait lớn watch it.

A. Because

B. When

C. But

D. Although

16. My father first ……………… Da Lat in 2010.

A. visited

B. went

C. go

D. been

17. If the weather ……………… good, I ………………. camping with classmates.

A. is / will go

B. is / go

C. will be / go

D. will be / will go

18. ........................is the longest river in Viet Nam, Mekong River or Dong Nai River?

A. Where

B. Which

C. How

D. Who

19. I lượt thích this thể hình................ equipment here is new and cool.

A. an

B. a

C. the

D. O

20.The people here are ..........................................

A. friendly

B. delicious

C. polluted

D. long

II. Word form: (0,3pts)

21. We should buy a(n).......................................washing machine for convenience. AUTOMATION

22. Instead of using plastic bag, we should use_.......................................bag. REUSE

23. The air.......................................causes breathing problems. POLLUTE

III. Find the mistake. (0,2pts)

24. The food was delicious, but most things didn't cheap.
          A           B                           C                   D

25. Did your uncle took you to watch the football match last week?
        A                       B                C                D

D. READING:

Question 1: Choose the correct word lớn fill each blank in the following passage.(1pt)

Our future house will be on the ocean. It will be surrounded by tall trees and xanh rờn sea but we only have salt water in the ocean. We need fresh water for (26) .......... (drink/ drinking/ lớn drink/ lớn drinking) and for growing food (27) ......... (in/ on/ at/ into) farms.

Ocean water is too salty (28) ......... (drink/ drinking/ lớn drink/ lớn drinking). It is also too salty for watering plants. We must have the (29) .......... (things/ suggestions/ ways/ ideas) lớn make fresh water from salty water. We should be (30) .......... (careful/ careless/ carefully/ carelessly) not lớn waste water.

Question 2: Read the passage carefully, and then answer the questions. (1pt)

GETTING BACK TO NATURE

The Little Morocco is a beautiful building. We used stone and mud lớn build the khách sạn. There are skylights – windows in the roof lớn let light in – so sánh we save electricity. The skylights give us light in the day, so sánh we don't use electric lights. We don't use chemicals lớn clean the rooms because we don't want lớn damage the environment.

You can walk in the mountains near the khách sạn and see lots of local wildlife. Enjoy a boat trip on the lake and see the amazing waterfalls, or visit the beautiful caves.

31. What did they use lớn build the hotel?

................................................................................................................................................

32. How can the skylights help us lớn save electricity?

................................................................................................................................................

33. Why don‟t they use chemicals lớn clean the rooms?

................................................................................................................................................

34. What can you see in the mountains?

................................................................................................................................................

35. What can you see when enjoying a boat trip on the lake?

................................................................................................................................................

E. WRITTING:

I. Rearrange the words lớn make meaningful sentences. (1pt)

35. on/ My / will / the / future/ ocean / house/ be/.………………………………………...………

36. housework / help/ Robots / do/ the / will/ me/.…………………………………………………

37. surrounded / by / tall/ will/ blue/ sea / trees/ and / It / be/........……………………………….

38. tallest / my / is / the / family / in / brother/ person / my.…………………………………….…

39. recycle / the environment. /bottles and cans/ we will help / If we/ ...........................................

II. Write conditional sentences from statements. (1pt)

40. The film was so sánh boring. However, Jack saw it from beginning lớn over. (but)

...............................................................................................................................................

41. In spite of having a happy ending, the film begins with a terrible disaster.(although)

...............................................................................................................................................

42. The Nile is the longest river in the world.

- No river ...............................................................................................................................

43. We will probably visit nhật bản in the future.

- We might .............................................................................................................................

44. Our sources of energy will soon over if we don’t try lớn save them.

→ Unless…………………………………………………………………………………………

F. SPEAKING (2pts):

Xem thử

Xem tăng bài xích tập dượt và đề đánh giá Tiếng Anh lớp 6 Global Success sở hữu đáp án hoặc khác:

  • Bài tập dượt Tiếng Anh lớp 6 Unit 1

  • Đề đánh giá Tiếng Anh 6 Unit 1

  • Bài tập dượt Tiếng Anh lớp 6 Unit 2

  • Đề đánh giá Tiếng Anh 6 Unit 2

  • Bài tập dượt Tiếng Anh lớp 6 Unit 3

Săn SALE shopee Tết:

  • Đồ người sử dụng tiếp thu kiến thức giá rất mềm
  • Sữa chăm sóc thể Vaseline chỉ rộng lớn 40k/chai
  • Tsubaki 199k/3 chai
  • L'Oreal mua 1 tặng 3

ĐỀ THI, GIÁO ÁN, KHÓA HỌC DÀNH CHO GIÁO VIÊN VÀ PHỤ HUYNH LỚP 6

Bộ giáo án, bài xích giảng powerpoint, đề thi đua giành riêng cho nhà giáo và khóa đào tạo giành riêng cho bố mẹ bên trên https://tailieugiaovien.com.vn/ . Hỗ trợ zalo VietJack Official

Tổng đài tương hỗ ĐK : 084 283 45 85

Đã sở hữu tiện ích VietJack bên trên điện thoại cảm ứng, giải bài xích tập dượt SGK, SBT Soạn văn, Văn hình mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải tức thì phần mềm bên trên Android và iOS.

Theo dõi công ty chúng tôi không tính phí bên trên social facebook và youtube:

Xem thêm: cách làm lòng đèn ngôi sao

Loạt bài xích biên soạn, giải bài xích tập dượt Tiếng Anh lớp 6 Global Success Tập 1 & Tập 2 bám sát nội dung sách Global Success 6 cuốn sách Kết nối trí thức với cuộc sống thường ngày (NXB Giáo dục).

Nếu thấy hoặc, hãy khích lệ và share nhé! Các comment ko phù phù hợp với nội quy comment trang web có khả năng sẽ bị cấm comment vĩnh viễn.


Các loạt bài xích lớp 6 Kết nối trí thức khác